Diensten

 

Praktijk op locatie en aan huis.

voor de openingstijden zie contact

 

E-Consult door dietist

Indien u weinig tijd heeft is het ook mogelijk om consulten te krijgen via internet. U kunt zich dan aanmelden via het aanmeldingsformulier,  U krijgt dan een eetdagboek toegestuurd en een formulier betreffende uw eetgedrag die u in vult. Na deze informatie retour te hebben ontvangen kan ik een dieet op maat maken. Een eerste intake E Consult kost 30 euro. Vervolconsulten kosten 15 euro. Indien u vragen heeft dan kunt u hierover contact opnemen.

 

Kosten

Vergoeding 2015

Met ingang 2014 zit de diëtist voor drie uur weer in de basisverzekering. Dit zijn 1 intakeconsult en 3 x vervolgconsult van 30 minuten.  Houd er wel rekening mee dat deze drie uur wel van uw eigen risico wordt ingehouden.  Soms vind er ook nog vergoeding plaats vanuit de aanvullende verzekering.
In het toegevoegd overzicht vindt u een overzicht van de vergoedingen in de het aanvullende pakket door de verschillende verzekeraars. Dieetadvisering_vanuit_de_AV_2015.pdf (202,3 kB) Indien een contract met  zorgverzekeraar, dan gelden andere tarieven.

Tarieven

Komt u bij ons zonder verwijsbrief van uw arts of krijgt  u geen vergoeding (meer) van uw zorgverzekeraar? Alleen in dat geval gelden onze tarieven.

Het tarief dat gehanteerd wordt is € 15,00 per kwartier.
Eerste consult: € 87 dan wel tijdsgebonden.
Vervolgconsulten: € 30,00 van een half uur

Kort bezoek van een kwartier: € 15,00

Extra kosten voor huisbezoek:  20 euro.

Bij een niet nagekomen afspraak wordt de gereserveerde consulttijd en de tijd benodigd voor het in rekening brengen hiervan bij u in rekening gebracht. Voor een eerste consult bedragen de kosten hiervoor € 45,00 en voor een vervolgconsult € 15,00.

 

Privacy

In de behandeling van de diëtist is uw privacy gewaarborgd. Alles wat u met een diëtist bespreekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Een diëtist toont respect voor u en uw omstandigheden en streeft altijd naar een optimale samenwerking en het geven van duidelijke adviezen.

 

Klachtenregeling

Bent u niet tevreden over uw diëtist én komt u er samen niet uit? Dan kunt u een klacht indienen bij de instelling waar uw diëtist werkzaam is. Als uw diëtist zelfstandig gevestigd is, kunt u uw klacht indienen bij de Klachtencommissie Paramedici 1e lijn (Postbus 1161, 3800 BD Amersfoort).